Over VacatureBase.be

VacatureBase is een gevestigde naam binnen de online recruitment. Dagelijks gaan er duizenden werkzoekenden via VacatureBase.be op zoek naar een nieuwe uitdaging. Door de overzichtelijke opbouw van de site, komen werkzoekenden slechts binnen enkele kliks bij de best passende jobs.

Diverse bedrijven, van grote multinationals tot kleine MKB’ers, plaatsen dagelijks hun nieuwste jobs online op VacatureBase.be. Zo zijn wij altijd verzekerd van een actueel en divers jobaanbod. Als werkzoekende doe je er dus goed aan om via VacatureBase.be op zoek te gaan naar je nieuwe uitdaging.

Zowel voor werknemers als voor werkgevers biedt VacatureBase de mogelijkheid om een account aan te maken. Werkgevers kunnen door een account aan te maken snel jobs online plaatsen. Binnen dit account kunnen werkgevers de binnengekomen reacties beheren en afhandelen.

Als werkzoekende maak je een account aan en kan je een CV uploaden. Je kan binnen dit account meerdere CV’s en motivaties toevoegen. Als je een geschikte job gevonden hebt kan je binnen enkele seconden reageren door de juiste CV en motivatie aan de sollicitatie te koppelen.

VacatureBase is een jobboard voor iedereen. Zoekt u een specifieke job? Bekijk dan ook partnernetwerk.

Registratie

CV uploaden? Registreer hier!

Job plaatsen? Registreer hier!

Statistieken

Gebruikers online: 2569
Gebruikers online in netwerk: 61551
Afgelopen 24 uur in netwerk
Kandidaten ingeschreven: 1
Vacatures geplaatst: 71

Poll

Wat vind je belangrijk aan je werkplek?
Copyright © VacatureBase 2013  | Powered by Hosting.nl